IN EEN PAAR ZINNEN

BeLiveLimburgTv is een internet tv zender voor Belgisch Limburg. Verbondenheid tussen de actieve Limburgse bevolking van 15 tot 65 jaar, met entertainment vanuit de gebuiker en infotainment voor de kijker/luisteraar.

Extra troef is de studio app waarmee verenigingen en organisaties gratis visibiliteit krijgen door multi-cam live . Alle wedstrijden/events kunnen gratis -ook live- uitgezonden worden via BeLiveLimburg Tv of de eigen webpagina.

MISSIE

BeLiveLimburgTv wil de toonaangevende internet tv zijn voor de Provincie Limburg door het aanbieden van een ruim assortiment informatie en entertainment met het accent op de lokale beleving voor de actieve bevolking. BeLiveLimburgTv wil inspireren, raken, verbinden en feel-good tv maken door een positieve mentale ondersteuning en absolute politieke en godsdienstige (levens filosofische) neutraliteit.
Handvaten hierbij zijn oa.
•De BeLiveLimburgTv app voor multi cam live verbindingen door verenigingen en organisaties om hun gratis visibiliteit te geven.
•De ontkoppeling in 10 regio’s in Limburg zorgt voor lokaal nieuws en gerichte advertising in het woon-, werkgebied van de kijker.
•De ontkoppeling in 7 regio’s voor lokaal radio nieuws en reclame.DOELGROEP

Internet tv zender voor de actieve Limburger met het accent op inwoners tussen 15 en 65 jaar. Het potentieel is dus op 615.000 inwoners waarvan +- 50/50 mannen en vrouwen. (statbel).

Programma's voor alle doelgroepen, en in diverse talen!

FORMAT

Be Live Limburg Tv is een totaalplatform voor en door Limburgers in België. Be Live Limburg Tv versterkt de verbondenheid tussen Limburgers met uitzendingen rond socio-culturele gebeurtenissen en economisch nieuws uit hun nabije omgeving.

Het gaat om beleving en infotainment met thema programma’s voor de verschillende doelgroepen.

De online beleving is op radio- en tv via FM radio en diverse digitale toegangen.

De offline beleving doen we via de mobiele studio’s op locatie (events, markten,…). Uitzendingen vanuit winkels (workshops) en verder hobby items (van breien tot kunst schilderen en Doe Het Zelf). Voor alle inwoners van Belgisch Limburg met de focus op 15-65 jarigen. Be Live Limburg Tv is een feel-good Nederlandstalige, interactieve internetzender met enkele programma’s in andere talen. Gratis te bekijken maar met profielinschrijving. De uitzendingen worden aangevuld met bestaande lokale tv (stadstv).

Be Live Limburg Tv wordt dagelijks uitgezonden vanaf 7.30 u in een show van +-5uur. De uitzending wordt daarna herhaald, afgewisseld met creatieve tips en winkel-tv.
De tv-show is een ‘nieuws-desk’ format met een gevarieerd programma.

Hoofdlijnen uit de format

•Nieuws (bespreking van de ochtendbladen, cfr BBC Breakfast)
•Sociaal-zakelijk-sport nieuws door lokale redactie en Belga
•Weerbericht
•Sport
•Aankondiging culturele events (met ticketverkoop)
•Aankondiging events verenigingen
•Hobby uitgelicht
•Vacature/Aanbieders
•Thema programma’s
•Verenigingen
•Duiding

BeLiveLimburgTv gaat zich ook onderscheiden door de uitzendingen niet te onderbreken met reclameblokken.
Er is een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om als partner de nodige visibiliteit te genereren.
Zowel in de tv-uitzending als de gekoppelde website is er ruimte voor sponsoring op een recurrente basis.
Er is veel ruimte voor commerciële programma’s zoals teleshopping, spel programma’s, live uitzendingen op locatie met veel beleving.

Gratis aanbod aan alle verenigingen om hun eigen pagina te integreren in de zender en eigen events (wedstrijden) op te nemen (met onze hulp) en live uit te zenden of uitgesteld te bekijken. De eigen sponsors krijgen extra aandacht in de zender.

Dank zij of ondanks de sociale media is er een steeds grotere behoefte om met elkaar te verbinden. De 'mens' is meer dan ooit bezig om zich in projecten, clubs, verenigingen actief te engageren en wil die community ook uitdragen. Anderzijds is er veel meer persoonlijke tijd en wil men ook voor een stuk geëntertaind worden. Onder de naam BeLive lanceer ik een nieuwe regionale tv zender om de actieve bevolking te verbinden en digitaal het verenigingsleven met interactieve schermtijd te ondersteunen. Mijn eigen tools en ervaring in videoproductie en distributie staan hiervoor ter beschikking. Door onze marktstudie verwacht ik vooral veel van onze camera app waarbij de verenigingen gratis hun activiteiten kunnen opnemen en/of uitzenden met meerdere camera's.

Bert Sohl
bert.sohl@eyeonline.tv
0475 28 04 85
KOM JIJ MEE AAN HET ROER VAN NIEUWE REGIONALE RADIO & TV ZENDERS?

BEN JIJ TEVREDEN MET 2% INTREST OF LIEVER
4% NETTO RENDEMENT, MET STAATSWAARBORG?


EyeonlineTv is de nieuwe BV opgericht door Bert Sohl en beheert regionale radio- en tv zenders.
De eerstvolgende zender in opstart
is BeLiveLimburg TV.

Om dit project op te starten is er een extra investering nodig van 250.000,- euro.
Dat gaat voor een stuk gebeuren via crowdfunding met een overheidsgarantie..

De win-win lening van PMV garandeert en volgt leningen van particulieren aan ondernemers.
De bruto intrestvoet die we aanhouden is 5%.
We hebben een verplichte looptijd van minium 5 jaar.

De win-win lening is fiscaal aftrekbaar voor de kredietgever, U dus,
en wordt voor een groot stuk gewaarborgd in geval dat het met de onderneming fout gaat.


Per schijf van 2.500euro heeft u één stem in de beslissende vergaderingen van de zender.

Er zijn nog 78 (vd300) stemmen beschikbaar.
Druk mee uw stempel op de digitale media toekomst van en in Limburg.Hieronder een simulatie bij een inzet van 5000 Euro op 5 jaar met een intrest van 5%, met een driemaandelijkse aflossing.
Het volledige businessplan met detailcijfers,
opbouw en meer uitleg en opportuniteiten
bezorg ik u graag na afspraak (0475 280485) , of via het formulier